Vermicin sirop cu miere si propolis, 100 ml, Fares

Suplimente alimentare

Brand: FARES
In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Vermicin sirop cu miere si propolis, 100 ml, Fares

7523795

Contribuie la purificarea tractului intestinal.

Ingrediente:

Miere de albine min 63%, extracte de: frunze de boldo (Boldo folium), frunze de nuc (Juglandis folium), radacina de iarba mare (Inulae radix), fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de anason (Anisi fructus) - min. 35%, in proportie variabila, antioxidant: vitamina C 1%, tinctura de propolis 0,45%; conservant: benzoat de sodiu. Efect: antiparazitar, antibacterian, antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor). Recomandat in: parazitoze digestive datorate infestarii cu limbrici, oxiuri, giardia lamblia. Contraindicatii: nu se recomanda in caz de diabet, hipersnsibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate. Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni medicamentoase.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 1-5 ani: 1-3 lingurite pe zi, dupa masa, copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani: 4-6 lingurite pe zi, dupa masa, copii cu varsta cuprinsa intre peste 12 ani si adulti: 3-4 linguri pe zi, dupa masa. Durata unei cure obisnuite este de 10 zile, urmata de o pauza de 7 zile. Cura se repeta de 3 ori consecutiv. Dozele recomandate asigura necesarul zilnic de vitamina C.

Forma de prezentare: 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.09.2022