Varixinal, 60 tablete, Walmark

Remedii naturiste

Brand: WALMARK

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

47,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Varixinal, 60 tablete, Walmark

5331260

Varixinal este un supliment alimentar cu efect benefic pentru sanatatea circulatiei venoase datorita extractului de castan salbatic si vitaminei C. Acesta contine o combinatie optima de extracte din plante pentru a oferi confort si usurare picioarelor obosite. Este imbogatit cu bioflavonoidul hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange. Produsul asigura doza zilnica recomandata intr-o singura tableta si este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP.

Varixinal contine o combinatie optima de patru extracte din plante, care aduce confort la nivelul picioarelor obosite si grele, imbogatita cu un bioflavonoid, hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Ingrediente: Fiecare tableta contine: Afine (extract 80:1 din fruct de Vaccinium myrtillus – 2mg) (echivalent 500 μg antocianozide) – 160mg, Gotu kola (extract 4:1 de Centella asiatica – 25mg) – 100mg, Castan salbatic (extract 6:1 Aesculus hippocastanum – 166,7mg) (echivalent 33,3mg aescina) – 1000mg, Ghimpe (extract 4:1 de Ruscus aculeatus – 200mg) – 800mg, Vitamina C – 250mg, Hesperidina – 100mg.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, luata cu apa. Pentru beneficii optime administrati cu regularitate, in fiecare zi.

Precautii:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si al unui mod de viata sanatos.

A nu se administra copiilor. A nu se lasa la indemana şi vederea copiilor.

Femeile gravide sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25 °C).

Forma de prezentare: 60 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.05.2021