Varixinal, 60 tablete, Walmark

Brand: WALMARK
35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5331260

Varixinal este un supliment alimentar cu efect benefic pentru sanatatea circulatiei venoase datorita extractului de castan salbatic si vitaminei C. Acesta contine o combinatie optima de extracte din plante pentru a oferi confort si usurare picioarelor obosite. Este imbogatit cu bioflavonoidul hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange. Produsul asigura doza zilnica recomandata intr-o singura tableta si este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP.

Varixinal contine o combinatie optima de patru extracte din plante, care aduce confort la nivelul picioarelor obosite si grele, imbogatita cu un bioflavonoid, hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Ingrediente: Fiecare tableta contine: Afine (extract 80:1 din fruct de Vaccinium myrtillus – 2mg) (echivalent 500 μg antocianozide) – 160mg, Gotu kola (extract 4:1 de Centella asiatica – 25mg) – 100mg, Castan salbatic (extract 6:1 Aesculus hippocastanum – 166,7mg) (echivalent 33,3mg aescina) – 1000mg, Ghimpe (extract 4:1 de Ruscus aculeatus – 200mg) – 800mg, Vitamina C – 250mg, Hesperidina – 100mg.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, luata cu apa. Pentru beneficii optime administrati cu regularitate, in fiecare zi.

Precautii:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si al unui mod de viata sanatos.

A nu se administra copiilor. A nu se lasa la indemana şi vederea copiilor.

Femeile gravide sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25 °C).

Forma de prezentare: 60 tablete