Vagilact, 10 comprimate, Heaton

Suplimente alimentare

Brand: HEATON

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

32,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7518355

Descriere:

Vagilact se utilizeaza in cazul disconfortului vaginal (mancarime, usturime, senzatie de uscare etc.). Ajuta la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. dupa/la utilizarea ATB (antibioticelor). Ajuta la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. pentru femei aflate la menopauza (in cazul senzatiei de uscare a mucoasei vaginale etc.).

Dupa introducerea capsulei in vagin aceasta se dizolva si elibereaza substantele active. Combinatia substantelor active reduce pH-ul in vagin pana la usor acid pH 3.8 – 4.2 benefic sanatatii. Acest mediu sanatos, usor acid este potrivit pentru bacteriile din familia Lactobacillus. Prezenta acestor bacterii benefice sanatatii este necesara pentru restabilirea si pastrarea mediului vaginal sanatos.

Combinatia substantelor active, in special iso-flavonoidele din soia ajuta la ameliorarea starii mucoasei vaginale – aceasta mucoasa este hidratata si elastica.

Mod de utilizare:

A se utiliza 1 comprimat vaginal o data pe zi timp de 10 zile. Este recomandata folosirea Vagilact-ului seara, inainte de culcare. inainte de aplicare sa va spalati bine pe maini si in zona intima. Introduceti Vagilactul in vagin.

A nu se depasi durata de aplicare maxima de 20 de zile (2 pachete) fara consultarea medicului dumneavoastra ginecolog.

A nu se utiliza in cazul sensibilitatii cunoscute la oricare substanta continuta in capsula vaginala.

A nu se utiliza Vagilact in timpul menstruatiei.

Cum se foloseste si conditiile de pastrare a Vagilact-ului: a se aplica Vagilact-ul numai in tratamentul vaginal.

A nu se folosi produsul dupa expirarea duratei de utilizare indicata pe ambalaj.

A se pastra la o temperatura de pana la 25°C, departe de orice sursa de caldura. Nu este necesar a fi pastrat in frigider. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi daca ambalajul este deschis sau deteriorat. A nu se depasi doza recomandata fara consultarea medicului. inainte de aplicare va recomandam sa cititi cu atentie prospectul.

Forma de prezentare: 10 comprimate vaginale

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.