Urinal Akut Idelyn, 10 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK
In stoc
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7520293

Urinal Akut contine o componenta activa complet noua HI-PAC, o forma concentrata de extract din merisor, care are un efect benefic in cazul disconfortului datorat neasteptatelor si puternicelor episoade acute cauzate de infectiile urinare. Cantitatea de extract aferenta dozei zilnice este echivalenta cu aproximativ 144.000mg de fructe proaspete.

Tehnologia unica de procesare a merisorului sub forma extractului Hi-PAC asigura continutul si calitatea substantei active. Doza zilnica de Urinal Akut ofera un aport garantat de proantocianidoli, substante cu eficacitate dovedita stiintific care, in aceasta concentratie standardizata, previn aderarea bacteriilor de peretii uretrei si ai vezicii urinare, in special a Escherichia coli. Contribuie astfel la mentinerea sanatatii aparatului urinar si ajuta la desprinderea bacteriilor fixate in peretii tractului urinar.

Ingrediente: Agenti anti aglomerare: celuloza, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, talc, extract de fructe de merişor, stabilizatori: carboximetilceluloza sodica, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu, hidroxipropilceluloza; concentrat (lamaie, coacaze negre, ridichi), colorant: dioxid de titan; colecalciferol, ulei din seminţe de bumbac.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, cate 1 tableta pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid. Se pot administra fie amandoua tabletele odata, fie una dimineata si una seara.

Precautii: Urinal Akut nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice in situatia infectiilor urinare acute, dar poate fi folosit in paralel cu acestea.

Forma de prezentare: 10 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.07.2021