Uribene Plus, 20 capsule, Polisano

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Uribene Plus, 20 capsule, Polisano

7524142

Uribene Plus este un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe extracte de origine vegetala: extractul din fructe de merisor-american (Vaccinium macrocarpon) si extractul uscat din frunze de Salvie (Salvia officinalis), si un ingredient de sinteza: albastru de metilen.

URIBENE® PLUS combina actiunea spasmolica si antiseptica a extractului de Salvie cu efectul benefic asupra functionarii tractului urinar al extractului de merisor si capacitatea antiseptica a albastrului de metilen intr-o combinatie care previne aparitia infectiilor urinare, lupta impotriva bacteriilor din tractul urinar, amelioreaza durerile si iritatiile la urinare.

 

Ingrediente active/capsula: extract din fructe de Merisor/Afin-american (Vaccinium macrocarpon) cu 40% proantocianidine 200mg; extract uscat din frunze de Salvie (Salvia officinalis) 100 mg; albastru de metilen 30 mg.

Mod de utilizare:

Portia recomandata pentru adulti:- pentru inlaturarea bacteriilor din urina si a disconfortului la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie): cate 1 capsula de 2 ori pe zi, timp de 15 zile.

Pentru evitarea aparitiei bacteriilor in urina: 1 capsula pe zi, timp de o luna. Se poate administra timp de 3 luni pe an.

Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Forma de prezentare: 20 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022