Ulei bronzant SPF 50+ Photoderm Bronz, 200ml, Bioderma

Frumusete si ingrijire

87,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7503318

Photoderm Bronz SPF50+ activeaza, intensifica si prelungeste bronzul natural, fiind recomandat pentru piele foarte deschisa la culoare, cu pistrui, sau/si piele expusa la conditii extreme (tropice, munti inalti etc.). Stimuleaza productia de melanina, pigment responsabil pentru culoarea pielii, ce protejeaza in mod natural pielea de radiatiile solare. Photoderm Bronz SPF50+ favorizeaza distribuitia uniforma a melaninei, rezultand un bronz uniform.

Beneficii:

  • Formula parfumata;
  • Rezistent la apa;
  • Fotostabil;
  • Non-comedogenic;

Ingrediente: DICAPRYLYL ETHER, DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL, HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL, METHOXYPHENYL TRIAZINE, OLEOYL TYROSINE, TOCOPHERYL ACETATE, LUFFA CYLINDRICA SEED, OIL, OLEIC ACID, TOCOPHEROL, BHT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 657].

Mod de utilizare: Se pulverizeaza Photoderm Bronz SPF50+ pe pielea uscata, uniform si in cantitate generoasa, inainte de expunerea la soare (o cantitate mai mica de produs reduce nivelul de fotoprotectie). Se reaplica in mod frecvent inainte si dupa inot, frecare sau activitati sportive. Se utilizeaza de mai multe ori pe zi, in cazul expunerii la soare

Precautii: Expunerea indelungata la soare este o amenintare grava pentru sanatate.

Forma de prezentare: 200ml

Data ultimei actualizari 06.04.2021