Suplimente alimentare

Tribulus 550mg, 60 comprimate, Gold Nutrition

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

42,99 Lei

Pret / BUC: 42,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tribulus 550mg, 60 comprimate, Gold Nutrition

652354784

Stiati ca mai mult testosteron inseamna mai multa crestere musculara? Este adevarat. Tribulus ajuta la stimularea nivelurilor naturale de testosteron si cresterile musculare. Este o formula concentrata de Tribulus terrestris, un extract de calitate ridicata cu o concentraṭie standardizata de 40% saponine.

Tribulus este o formula concentrata de Tribulus terrestris. Exista o teama si o prejudecata legata de acest tip de supliment pentru ca este dedicat sistemului sexual si reproducator. Este bine de stiut ca optimizarea nivelurilor diferiṭilor hormoni precum testosteronul si hormonul luteinizant (in limite normale) ajuta la stimularea hipertrofiei musculare.

Acest supliment este folosit la infertilitate, dar si la cresterea masei musculare. Si nu este folosit doar de barbati. La femei ajuta la reducerea simptomelor de frigiditate sexuala, la cresterea libidoului si la reducerea simptomelor menopauzei.

Ingrediente: extract uscat de Tribulus terrestrisfruto (60%), antiaglomerant (fosfat dicalcic), agent de ingrosare (maltodextrina), antiaglomerant (fosfat tricalcic, stearat de magneziu), agenṭi de glazurare (E464, E460, E570, coloranṭi (E171, E141ii), antiaglomerant (dioxid de siliciu).

Mod de administrare: se recomanda doua comprimate pe zi, unul dimineaṭa si alte seara. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Avertizari:

  • In timpul sarcinii si alaptarii;
  • Barbatilor cu hipertrofie benigna de prostata;
  • In caz de alergie la unul din compusi.

Mod de prezentare: un flacon cu 60 de tablete.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.07.2021