Tratament Re-Growth HFSC 200 Woman, 10 fiole, Crescina

Frumusete si ingrijire

Stoc epuizat

153.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezinta subtiere, in cazul in care bulbii pilosi nu sunt complet atrofiati.

Crescina Re-Growth HFSC este un tratament dermato-cosmetic pentru uz topic. Contine nucleul brevetat Crescina Re-Growth, care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului. O parte din principiile active brevetate (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) sunt introduse in transportori specifici care permit eliberarea lor treptata si continua la nivelul scalpului. Functionarea corecta a celulelor stem din foliculul pilos este esentiala pentru cresterea unor noi fire de par. Este recomandat in cazuri de pierdere a densitatii parului din cauze fiziologice, nu patologice. Nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati.

De fapt, Crescina nu este doar un alt produs dermato-cosmetic impotriva pierderii parului, care de obicei se concentreaza pe incetinirea sau contracararea desprinderii parului deja prezent pe scalp, ci a fost proiectat pentru a ajuta la prevenirea si ameliorarea raririi parului de cauze fiziologice (nu patologice) si pentru cazurile in care cantitatea si calitatea parului scade treptat ducand la o activitate perturbata a foliculul pilos.

Formularea de baza a Crescina Re-Growth – protejata de un brevet elvetian, un brevet al Statelor Unite ale Americii si un brevet european – combina doi aminoacizi, cisteina si lizina (componentele de baza ale cheratinei din par), cu un factor de crestere special numit Glicoproteina si o componenta vasodilatatoare inserata intr-un vehicul hidroalcoolic: numeroase teste de eficacitate indica capacitatea acestei asocieri de a stimula createrea naturala a parului, actionand pe bulbii care sunt inca activi sau partial inactivi.

Mod de utilizare:

Fiecare fiola de Crescina HFSC 100% contine 3,5 ml de preparat si este adecvat pentru uz zilnic in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile (de exemplu, primele 5 zile din saptamana).

Fiecare cutie cu 10 fiole este pentru un tratament de doua saptamani. Se recomanda minimum un tratament de 2 luni.

Ingrediente:

CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% ( fiola galbena): ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL NICOTINATE, BENZOPHENONE-4, DISODIUM EDTA, ACETYL CYSTEINE, LYSINE HYDROCHLORIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, MENTHOL, QUATERNIUM-52, SODIUM HYDROXIDE, SILANEDIOL SALICYLATE, HYDROLYZED PEA, GLUTAMINE, PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, THREONINE, SERINE, BIOTIN, ZINC ACETYLMETHIONATE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, HEMATITE EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PUERARIA MIRIFICA ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, GLYCOPROTEINS, ERIOBOTRYA JAPONICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED DNA, HYDROLYZED RNA, SODIUM BENZOATE, GLUTAMIC ACID, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, VALINE, PENTAPEPTIDE-31, SODIUM METABISULFITE, C.I. 14720, C.I. 16255, C.I. 19140, C.I. 28440, C.I. 73015.

Forma de prezentare: 10 fiole.

Data ultimei actualizari 20.12.2020