Tratament pentru par Crescina HFSC Transdermic 1300 Woman, 20 fiole, Labo

Ingrijirea parului si a scalpului

Brand: LABO
In stoc
564,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament pentru par Crescina HFSC Transdermic 1300 Woman, 20 fiole, Labo

17537090

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC este un produs dermato-cosmetic pentru uz topic care ajuta la cresterea fiziologica a parului, a carui formula beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo: moleculele active pot patrunde astfel in structura firului de par nu doar pe cale transfoliculara (prin orificiul foliculului pilos), ci si pe cale transdermica (testul ex vivo cu Celule Franz), de exemplu prin straturile de piele de la nivelul scalpului (epiderm si derm). Gratie masei lor moleculare scazute si prezentei potentiatorilor, ingredientelor active le este facilitata atat penetrarea cat si performanta. Pentru stadii avansate de rarire a parului.

Compozite: Complexul Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina), Complexul HFSC (Stem-Engine), noul complex de amplificare a regenerarii (metionina, glicina, tripeptida-1 de cupru), 3 potentiatori (pentilenglicol, decilenglicol, caprilil glicol).

Mod de utilizare: Fiolele Crescina Transdermic Re-Growth HFSC contin 3,5ml de preparat si sunt potrivite pentru utilizarea zilnica in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile. Cele 20 de fiole incluse in cutie permit efectuarea unui tratament dermato-cosmetic de 1 luna.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic intre 2 si 4 luni.

Forma de prezentare: 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.11.2021