Suplimente alimentare

Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

Brand: ACM
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
49,49 Lei

Pret / BUC: 49,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

7520084

Molluscum contagiosum este o infectie cutanata virala contagioasa. Acest produs este un dispozitiv medical. Este necesar sa cititi cu atentie prospectul inaintea fiecarei utilizari deoarece contine informatii importante legate de utilizarea produsului.

Ingrediente active per ml de solutie: 50 mg hidroxid de potasiu si apa purificata.

Mod de utilizare: Acest produs este destinat utilizarii externe. In timpul aplicarii solutiei, va rugam sa pozitionati flaconul pe o suprafata plana pentru a evita ca acesta sa se verse. Produsul trebuie aplicat de o persoana adulta.

1 sau 2 aplicari pe zi, dimineata si seara. Intrerupeti administrarea la aparitia inflamatiei (inrosirii).

Aplicati produsul numai pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum care trebuie tratate.

Nu aplicati produsul pe aceeasi leziune provocata de Molluscum contagiosum mai mult de 14 zile consecutive. Daca nu se observa meliorari, informati-va medicul.

Ca orice produs activ, acesta poate antrena efecte mai mult sau mai putin nedorite, in special sub forma de senzatie de arsura sau iritatie trecatoare.
Intensitatea iritatiei depinde de sensibilitatea pielii si de cantitatea de produs aplicata. Va rugam sa respectati instructiunile de utilizare.

O hiper sau hipopigmentatie poate sa apara dupa disparitia anumitor leziuni provocate de Molluscum contagiosum ce au fost tratate. Ele vor disparea spontan.

Precautii:

Acest produs nu trebuie utilizat: pe mucoase sau in jurul ochilor, la copiii mai mici de 2 ani, in cazul alergiei la oricare dintre ingredientele produsului, pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum, infectate sau inflamate, pe alte tipuri de excrescente ale pielii.
Poate fi caustic in cazul utilizarii inadecvate. Nu lasati lichidul sa intre in contact cu pielea sanatoasa. Spalati mainile dupa fiecare aplicare.
A nu se utiliza pe mucoase sau in jurul ochilor, pe plagi deschise sau pe piele zgariata.
In caz de alaptare, nu utilizati aceastã solutie pe partile corpului care pot intra in contact cu sugarul.
A nu se utiliza la pacientii cu eczema atopica in faza acuta.
Nu utilizati la persoanele cu sistemul imunitar deficitar.
Nu aplicati produsul pe pielea sanatoasa.

Prezentare: 3 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.