Suplimente alimentare

Tratament pentru herpes, 3ml, Urgo

Brand: URGO
In stoc
42,49 Lei

Pret / BUC: 42,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tratament pentru herpes, 3ml, Urgo

7478683

Acest produs este recomandat pentru protejarea si tratarea herpesului bucal, fiind indicat pentru utilizarea de la primele simptome (furnicaturi umflaturi, inrosire, senzatie de mancarime si senzatie de arsura) pana la disparitia completa a acestuia.

Beneficii:  

  • Conceput pentru a favoriza o aplicare usoara, sigura si igienica;
  • Urgo Cold Sore Filmogel® formeaza o pelicula discreta si eficienta in toate etapele de aparitie a herpesului bucal, dar si in cazul ranilor mici;
  • Actiune 2 in 1: 1- inaintea eruptiei herpesului: limiteaza dezvoltarea herpesului bucal. Actiunea 2- dupa eruptia herpesului: calmeaza durerea (eficacitate dovedita in orice stadiu al acesteia), limiteaza contaminarea altor persoane prin pelicula impermeabila pentru virus si faciliteaza vindecarea;
  • Amelioreaza si previne cresterea sau formarea de vezicule la nivelul aftei;
  • Testat clinic si in vitro.

Compozitie: Derivat celulozic, acid mineral, acid carboxilic, ulei vegetal, alcool, apa.

Mod de de utilizare: Aplicati o cantitate suficienta pe pielea curata, folosind aplicatorul de unica folosinta pentru a acoperi zona afectata. S-ar putea sa simtiti o usoara furnicatura sau un efect cald la aplicare. Lasati sa se usuce timp de aproximativ 1 pana la 2 minute, in functie de cantitatea de produs aplicata, pana la formarea unei pelicule transparente pe herpesul bucal. Acest filmogel® trebuie utilizat de la 2 pana la maximum 4 ori pe zi pentru a limita productia. Pentru a continua acest tratament, reinnoiti aplicarea ori de cate ori este necesar, in functie de aderenta filmului pe piele si pe buze. Continuati tratamentul pana la vindecarea completa.

Precautii: Nu aplicati in urmatoarele situatii: Pe herpesul bucal in cazul in care dimensiunea este mai mare de 1cm - in aceasta situatie este necesar sfatul medicului; in caz de infectie bacteriana si/sau risc de infectie bacteriana (impetigo); in caz de imunodepresie (legata de o boala cronica si/sau indusa de chimioterapie); in caz de eczeme atopice. A nu se utiliza in caz de alergie la unul dintre componente. A nu se utiliza la copii cu varsta mai mica de 6 ani. Consultati medicul sau farmacistul in caz de indoiala, daca aveti mai mult de 6 focare de herpes pe an sau daca nu observati nicio ameliorare in 7 zile. Utilizarea acestui produs nu este recomandata la femei insarcinate sau care alapteaza, datorita absentei studiilor pentru acest segment.

Forma de prezentare: Recipient din sticla – 3 ml + 24 de aplicatoare de unica folosinta.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.11.2022