Tratament intensiv cu efect de umplere Grad 5 Fillerina 12HA, 2x30ml, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
425,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17537113

Tratamentul intensiv cu efect de umplere Fillerina 12HA Densifying-Filler Intensiv Grad 5 contine 12 forme de acid hialuronic cu diferite greutati moleculare, care ofera un efect de umplere ce poate fi utilizat pentru riduri si linii de expresie, precum si pentru volum pentru pometi si buze.

Beneficii:

- Usor pentru utilizare acasa.

- Umple volumul pierdut de pometi si buze.

- Sustine fermitatea pielii.

- Gradul 5 este recomandat pentru riduri foarte adancim, riduri de expresie, riduri pronuntate si ten cu aspect neuniform, depresiuni cutanate severe si pierderea densitatiim, ten cu grosime, densitate si plasticitate diminuata, aparitia unor semne majore de lasare a tenului si pentru volumul pometilor si buzelor.

Ingrediente: Acid hialuronic monomer, Hialuronat de sodiu, Acid hialuronic, Hialuronat de sodiu hidrolizat, Hialuronat de sodiu, Acid hialuronic hidrolizat, Hialuronat de sodiu, Hialuronat de sodiu Hialuronat de sodiu Polimer incrucisat, Matrifull, Sulfat de condroitina Palmitoyl Hexapeptida-52, Palmitoyl Heptapeptida-18, Colagen hidrolizat, Colagen solubil hidrolizat,

Mod de utilizare:

- Curatati fata si, cu ajutorul aplicatorului special cu varful trunchiat, trageti doua cantitati separate de 1ml (pana la un total de 2 ml pe aplicare) de gel de umplere si eliberati-l direct pe riduri, pe cel mai marcat microrelief si pe acele zone care trebuie in special sa fie umplute (pometi, buze).

- Relaxati-va timp de 10 minute: gelul trebuie sa ramana pe loc pentru a permite ingredientelor active sa „completeze” zonele in care a fost aplicat.

- Nu efectuati niciun masaj sau miscare rotativa astfel incat sa preveniti formarea de reziduuri la nivelul suprafetei.

Forma de prezentare: Cutia contine: 14 doze (2 ml) de gel de umplere, 14 doze (2 ml) de crema hranitoare, 2 aplicatoare de precizie.

Data ultimei actualizari 26.03.2021