Tratament de indepartare a negilor Wortie, Vitalia

Suplimente alimentare

Brand: VITALIA
In stoc
36,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509921

Descriere:

Wortie impotriva verucilor vulgare si plantare a fost special creat pentru a furniza combinatia ideala de eficacitate, precizie si usurinta in folosire: Wortie a fost creat pentru a fi usor de folosit. il puteti utiliza imediat dupa ce desfaceti ambalajul si nu necesita asamblarea unor componente de mici dimensiuni. Usurinta in folosire face ca Wortie sa fie aproape de doua ori mai usor de folosit decat alte marci similare.

Wortie ingheata cu precizie veruca, prin aplicarea agentului de racire prin intermediul unui varf metalic. Forma de con a aplicatorului metalic permite aplicarea cu precizie a agentului de racire pe veruca. Celelalte marci similare nu permit acest lucru si pot chiar leza pielea din jurul verucii prin contactul direct al gazului cu pielea datorita aplicatorului de marime universala. Testele ex vivo de laborator au demonstart ca Wortie are o eficienta de inghetare superioara altor produse disponibile in farmacii. Eficienta sa de inghetare este comparabila cu produsele folosite de profesionisti in tratamentul verucilor.

Utilizare:

Cand asezati aplicatorul inghetat Wortie pe veruca vulgara sau plantara, s-ar putea sa resimtiti o usoara senzatie dureroasa ca rezultat al procesului de inghetare. E un lucru normal si senzatia va disparea in decurs de cateva ore.

Sfat:

in unele cazuri, s-ar putea dovedi folositoare inmuierea verucilor in apa calda timp de cateva minute inainte de a folosi Wortie, pentru a ajuta produsul sa penetreze stratul de calus format deasupra acestora.

Forma de prezentare:

18 tratamente