Tratament complet pentru stadii avansate de cadere si rarire a parului la femei Crescina Follicular Islands 2100, 10 + 10 fiole, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
In stoc
730,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538510

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic complet care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. RE-GROWTH Hair Follicular Islands (fiole brune) contin nucleul Crescina.

Proprietati:

- Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului.

- Complexul special dezvoltat pentru Insulele Foliculare Capilare (Glicogen, Glutamil-amido-etil-indol, Lupinus albus, Prolina, Extract de Triticum vulgare + Glicina max + Scutellaria baicalensis) contribuie la re-cresterea si dezvoltarea acestora.

- Fiolele transparente contin ingrediente active impotriva caderii parului (Hydroxiprolina, Acid Aspartic, Activator Enzimatic), imbogatite cu taurina, proteine din drojdie, Acetil Tetrapeptida si complexul HSSC.

- Tratamentul dermato-cosmetic complet este recomandat in cazurile de cadere a parului datorate unor cauze fiziologice – nu patologice, asociate cu caderea contemporana a parului si nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati.

Mod de utilizare: Sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil.

Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna. Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 + 10 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.12.2021