Suplimente alimentare

Tonico Vita D3, 60 comprimate, Terapia

Brand: TERAPIA
CADOU Ornament de Craciun 2023
12,49 Lei

Pret / CPR: 12,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tonico Vita D3, 60 comprimate, Terapia

17538995

Tonico Vita D3 este un supliment alimentar care sustine dezvoltarea sistemului imunitar, sistemului osos si sistemului muscular.

Proprietati:

- Vitamina D3 sustine functionarea normala a sistemului imunitar si participa la procesul de diviziune celulara, contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, avand astfel un rol important in mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.

- Aportul corespunzator de Vitamina D3 este important pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor, precum si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

- Tonico Vita D3 reprezinta solutia pentru revitalizarea organismului in urma expunerii insuficiente la soare, aportului alimentar inadecvat, deficitului de absorbtie a vitaminei D la nivel intestinal (ciroza biliara, sindrom de intestin scurt, insuficienta pancreatica exocrina, boala Crohn, fibroza chistica, boala celiaca), bolilor hepatice si renale ce reduc generarea formelor active de vitamina D, pierderilor crescute de vitamina D (sindrom nefrotic, dializa peritoneala).

Compozitie: Vitamina D3 50 μg - echivalent a 2000 UI

Mod de administrare:

- Adulti: 1 comprimat pe zi.

- Comprimatul se inghite intreg, cu un pahar cu apa.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.05.2021