Suplimente alimentare

Tinctura de propolis, 20ml, Steaua Divina

34,49 Lei

Pret / FL: 34,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tinctura de propolis, 20ml, Steaua Divina

652359261

Extractul hidroalcoolic din propolis ajuta la mentinerea starii de sanatate si imbunatatirea calitatii vietii; optimizeaza functiile organismului la nivel digestiv, respirator, circulator, uro-genital si imbunatateste starea tegumentelor.

Indicatii: Boli infectioase cu stari febrile, afectiuni respiratorii (viroze, traheobronsita, tuberculoza), ateroscleroza si hipertensiune arteriala, ulcer gastro-duodenal, enterocolita, parazitoze intestinale (giardiaza, oxiuroza), infectii urinare, prostatita, nevralgii, nevroze, migrene, gusa endemica, menopauza si andropauza, afectiuni ORL, afectiuni stomatologice, afectiuni ginecologice (cervicite, vaginite, metrite, leucoree, candidoza, vegetatii), afectiuni dermatologice.

Compozitie: Propolis, alcool etilic alimentar.

Mod de administrare:

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 30 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-o lingura cu miere;
  • Copii intre 7-14 ani: cate 10-15 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-o lingura cu miere;
  • Copii sub 6 ani: 5 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-o lingura cu miere.
  • Extern: se aplica tinctura direct pe zona afectata; in caz de prurit, eczeme, inflamatii, se va evita frecarea zonei; in cazul afectiunilor mucoaselor, se realizeaza o pasta din argila pulbere, putina apa si cateva picaturi de tinctura de propolis; se amesteca bine si apoi se aplica; poate fi lasata cateva ore.

Forma de prezentare: Flacon de 20ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.12.2021