Tinctura de Branca ursului, 50ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
14,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tinctura de Branca ursului, 50ml, Steaua Divina

652359257

Extractul hidroalcoolic de branca-ursului (planta supranumita si “ginseng romanesc”) este un afrodisiac tonic excelent atat pentru femei, cat si pentru barbati, actionand atat prin stimularea activitatii gonadelor cat si prin actiune antispastica si de reducere a stresului si anxietatii, marind dorinta sexuala. Spre deosebire de medicamentele afrodisiace, tinctura de branca-ursului poate fi administrata si la hipertensivi.

Actiuni: tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activitatii gonadelor, antispastic uterin, stimulent digestiv, hipotensiv.

Se recomanda ca adjuvant in: astenie sexuala, impotenta, frigiditate, oboseala cronica, nevralgii, reumatism, hipertensiune arteriala, anexita, metroanexita, menopauza prematura, digestie dificila.

Ingrediente: branca ursului (Heracleum sphondylium) - radacina, alcool etilic, apa distilata.

Mod de administrare: se iau cate 20 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa pura, cu 30 minute inainte de mese.

Contraindicatii: afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, sarcina, copii, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii la administrare: se evita expunerea excesiva la soare, la lumina ultravioleta sau solar in timpul administrarii produsului (pot apare eruptii datorita continutului de cumarine al plantei).

Mod de prezentare: flacon de 50ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.12.2021