Testosterol 500mg, 90 caspule, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Testosterol 500mg, 90 caspule, Steaua Divina

652359255

Testosterol este un produs obtinut din pulberi de plante care asigura un aport natural de substante bioactive cu efect de imbunatatire a functiilor si structurilor testosteron dependente atat la barbati cat si la femei (organe genitale hipofiza pancreas endocrin metabolism oase rinichi).

Creste testosteronul din sange imbunatateste structurile dependente de testosteron atat la femei cat si la barbati: organe genitale, hipofiza, pancreas, endocrin, metabolism, articulatii rinichi etc. Sustine functionarea optima a oaselor si musculaturii.

Compozitie: Branca ursului (Heracleum sphondylium) Piperul baltii (Polygonum hydropiper) Schinduf (Trigonella foenum graecum) Telina (Apium graveolens) Napraznic (Geranium robertianum) Guajacum (Guajacum officinale) Smilax (Smilax officinalis) capsula vegetala.

Mod de administare: 1 – 2 capsule de 3 ori pe zi sau preferabil dupa sfatul medicului. Se recomanda utilizarea dupa varsta de 14 ani. Se administreaza cu multa apa. Pentru amplificarea efectelor se recomanda deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5—10 minute apoi se inghite cu apa).

Precautii: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare din componentele produsului.

Interactiuni medicamentoase: Medicamente hormonale de sinteza anticoagulante. 

Forma de prezentare: Flacon cu 90 de capsule vegetale

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.11.2021