Aparatura medicala

Teste de glicemie, 50 bucati, Cera-Chek

53,99 Lei

Pret / BUC: 1,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Teste de glicemie, 50 bucati, Cera-Chek

7523304

Testele de glicemie Cera Chek necesita doar o cantitate mica de sange pentru a efectua un test de glucoza – doar 1-2µl de sange.Testele de glicemie Cera Chek necesita doar o cantitate mica de sange pentru a efectua un test de glucoza – doar 1-2µl de sange.

Actiunea capilara atrage sange in banda pentru o testare rapida si de incredere a glicemiei.Cutia de teste include doua tuburi a cate 25 de stripuri/bandelete, deci in total 50 de bandelete/cutie, folosite foarte usor in testarea glicemiei.

Fiecare bandeleta are un design special ce include si o „aripioara” sau o prelungire care faciliteaza prinderea si manuirea cu usurinta a bandeletei pe perioada de masurare a glicemiei.Pretul specificat este pentru 1 cutie de 50 de bandelete pentru testarea Glicemiei.

Materialele folosite in producerea bandeletelor Cera Chek sunt de calitate superioara, permitand astfel masuratori de precizie a glicemiei sangvine.

Forma de prezentare:

50 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.