Tehnico-Medicale

Test rapid pentru afectiuni ale rinichilor, 1 bucata, Self Care

27,49 Lei

Pret / BUC: 27,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test rapid pentru afectiuni ale rinichilor, 1 bucata, Self Care

652381197

In mod normal, albumina este prezenta in urina in cantitati foarte mici, sau nu este detectabila. Un nivel crescut de albumina reflecta o disfunctie a functiilor de filtrare a rinichilor. Concentratia de glucoza si trigliceride (grasime) si un istoric de diabet sau hipertensiune constituie factorii care favorizeaza degajarea albuminei in urina. Testul rapid pentru afectiuni ale rinichilor este un test rapid imuno-cromatografic, pentru determinarea calitativa a albuminei in urina. In mai putin de 10 minute, este posibila detectarea concentratiilor anormale de albumina din urina.

Testul rapid detecteaza nivelul crescut de albumina, intr-o proba de urina si ajuta la depistarea precoce a afectiunilor renale. Recomandat mai ales persoanelor cu diabet zaharat sau hipertensiune.

Mod de utilizare: Se introduce banda de testare in proba de urina colectata in recipientul din plastic pus la dispozitie.

Rezultatul se obtine in 5 minute.

Forma de prezentare: 1 bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.