Test de sarcina stilou, 1 test, Hyllan

Cuplu si sex

Brand: HYLLAN
In stoc
9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Test de sarcina stilou, 1 test, Hyllan

7510211

Test de sarcina stilou Hyllan este indicat pentru autodiagnosticare in vitro, ce elimina etapa de colectare a urinei intr-un recipient, fiind dispozitivul cu cea mai simpla utilizare.

Mod de utilizare:

1. Se aduce testul la temperatura camerei (10 - 30 grade C). Nu se deschide plicul pana cand persoana nu este pregatita pentru testare.

2. Se scoate testul din folia de ambalaj chiar inainte de efectuarea testarii.

3. Se indeparteaza capacul de pe varful absorbant.

4. Se introduce varful absorbant direct in jetul de urina cel putin 15 secunde, pana se umezeste complet, tinand testul de maner. Atentie: nu se urineaza pe zona de control a testului. Daca se prefera, se poate urina intr-un recipient perfect curat si uscat, in care se introduce apoi varful absorbant al testului timp de cel putin 15 secunde dupa ce se scoate varful absorbant din urina se pune imediat capacul la loc.

5. Se aseaza testul pe o suprafata plana, cu zona de control in sus. Se incepe cronometrarea.

Interpretarea rezultatelor:

- Rezultatele se citesc dupa 5 minute, dar nu mai tarziu de 10 minute.

- Negativ (neinsarcinata): Linia de control este vizibila, iar linia de test nu este vizibila.

- Pozitiv (insarcinata): Se observa doua linii roz. Este posibil ca intensitatea liniei test sa fie mai mica decat cea a liniei de control, insa asta nu are influenta asupra rezultatului, testul este pozitiv.

- Invalidat: Linia de control nu este vizibila dupa 5 minute. Testul a esuat sau procedura nu a fost corecta. Se verifica procedura si se reia testarea, folosind un test nou.

Forma de prezentare: 1 test

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021