Trussa Test de sarcina, 1 bucata

Cuplu si sex

Brand: TRUSSA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,49 Lei

Descriere si prospect: Trussa Test de sarcina, 1 bucata

7517828

Testul de sarcina este rapid, depistand cu o precizie de 99,9% prezenta hCG (Human Chorionic Gonadotropin – Gonadotropina Corionica Umana), un hormon care apare in urina imediat dupa conceptie. Acest test este destinat numai diagnosticarii in vitro. Cutia contine un test de sarcina, ambalat in folie de aliminiu.

Mod de utilizare: puteti urina direct pe varful absorbant al testului pentru 3 secunde, sau se poate recolta urina intr-un recipient curat si sa introduceti jumatate din capatul absorbant in urina. In momentul in care urina intra in contact cu testul de sarcina, pe acesta va aparea o linie colorata. Absenta liniei sugereaza rezultat negativ. Rezultatul este afisat rapid: dupa 5 minute. Rezultatul testului nu este concludent dupa mai mult de 5 minute.

Recomandari: poate fi folosit in orice moment al zilei, insa este recomandata prima urina de dimineata, datorita concentratiei mai mare a hormonului hCG.

Precautii:

  • Deoarece este o procedura de diagnosticare, diagnosticul de confirmare a sarcinii ar trebui sa fie facut de catre medic, dupa ce au fost efectuate toate testele clinice si de laborator.
  • Daca cantitatea de urina este prea diluata datorita consumului de lichide in cantitati mari, este posibil ca aceasta sa nu contina un nivel reprezentativ de hormon hCG.
  • Daca inca se mai suspecteaza prezenta sarcinii, un alt specimen de urina ar trebui colectat 48 de ore mai tarziu si testat.
  • Concentratia scazuta de hCG intro sarcina incipienta, poate da rezultat negativ.
  • In acest caz, un alt specimen de urina ar trebui testat 48 de ore mai tarziu.
  • Nivelurile ridicate de hCG pot fi cauzate si de alte cateva conditii in afara de sarcina. Asadar, prezenta hormonului hCG in specimenul de urina nu ar trebui sa fie folosit in diagnosticarea sarcinii, decat daca conditiile in cauza au fost in prealabil excluse.
  • Sarcina normala nu poate fi diferentiata de o sarcina extrauterina doar pe baza nivelului de hormon hCG.
  • Pierderile de sarcina pot crea confuzie in interpretarea rezultatelor testului.
  • Tratamentele de sterilitate, bazate pe hormon hCG, pot cauza rezultate false.
  • Este indicat sa consulti un medic.

Forma de prezentare: o cutie cu o bucata.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.05.2022