Tensiometru automat cu Bluetooth Medel iCare, 1 bucata, Medel

Tehnico-Medicale

Brand: MEDEL
In stoc
269,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru automat cu Bluetooth Medel iCare, 1 bucata, Medel

7524932

Tensiometru automat cu Bluetooth Medel iCare, model 95164. Este un tensiometru pentru brat utilizat pentru a masura si a monitoriza valorile presiunii arteriale. iCare permite masurarea rapida a presiunii arteriale, salvarea si afisarea datelor si a mediei acestora.

Inregistrarile pot fi transferate pe smartphone-ul dvs. utilizand aplicatia „Medel Health Check” disponibila gratuit in Appstore si Google Play. Display foarte mare.

Memorie a cate 60 de masuratori pentru 2 utilizatori.

Datele obtinute prin masuratori sunt transferate pe smartphone prin tehnologie Bluetooth®- Afiseaza media masuratorilor de dimineata si a celor de seara din ultimele 7 zile- Scala colorata pentru clasificarea masuratorilor.

Afiseaza data si ora masuratorilor.

Garantie: 5 ani

Indicator de aritmie, manseta universala cu circumferinta de 22-44 cm, geanta practica pentru transport si 4 baterii alcaline incluse.

Inainte de utilizare, cititi cu atentie instructiunile.

Forma de prezentare: 1 tensiometru

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.03.2021