Suplimente alimentare

Tasectan Duo 500 mg adulti, 12 capsule, Montavit

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,99 Lei

Pret / CPR: 2,83 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tasectan Duo 500 mg adulti, 12 capsule, Montavit

7533816

 Compoziţie:

Gelatina tanat .

Indicatii:

Tasectan este folosit pentru a restabili funcţia fiziologica a pereţilor intestinali. Este conceput specific pentru a controla şi reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominala şi defecarile frecvente.

Efectul apare in primele 12 ore. Gelatina tanat din care este compus produsul nu este modificata la nivelul; stomacului şi acţioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecvenţa şi durata episoadelor diareice.

Tripla actiune Tasectan:

- Protejeaza peretele intestinal formand un film protector

- Neutralizeaza germenii si toxinele care provoaca diareea,prin impiedicarea contactului acestora cu mucoasa intestinala

- Contribuie la eliminarea patogenilor responsabili de diaree şi restabileste rapid functionarea normala a peretelui intestinal.

Efect rapid si de incredere : imbunatateste rapid si sigur simptomele de diaree, acţioneaza exclusiv la nivel intestinal si nu este absorbit in organism, respecta si restabileste compozitia fiziologica a florei intestinale, nu afecteaza motilitatea intestinala normala, extrem de bine tolerat.

Mod de administrare:

Capsula se inghite cu apa.

Adulţi: 1-2 capsule la 4-6 ore, pana la dispariţia simptomelor.

Tasectan este un dispozitiv medical.

Prezentare: 12 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021