Tantum Rosa, 6 plicuri, Angelini

Medicamente fara reteta

In stoc
24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7511160

Un plic cu granule pentru solutie vaginala contine clorhidrat de benzidamina 500 mg si excipienti: clorura de sodiu, trimetilcetilamoniu-p-toluensulfonat, povidona.

Grupa farmacoterapeutica: produse antiinflamatoare pentru administrare vaginala.

Indicatii terapeutice:

Vulvovaginite si cervico-vaginite de diferite etiologii, inclusiv cele datorate chimioterapiei sau radioterapiei. Tratament profilactic pre si postoperator in chirurgia ginecologica si in timpul perioadei puerperale.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la clorhidratul de benzidamina sau la oricare dintre excipientii produsului.

Precautii:

Utilizarea indelungata a produsului poate determina fenomene de sensibilizare locala. in acest caz se va intrerupe tratamentul si se va institui tratament corespunzator. Daca dupa o scurta perioada de timp simptomele nu se remit, este necesara reevaluarea diagnosticului si tratamentului.

Interactiuni cu alte produse medicamentoase, alte interactiuni:

Nu s-au observat interactiuni cu alte medicamente.

Atentionari speciale:

Sarcina si alaptarea - Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii numai dupa evaluarea atenta a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potential la fat.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje - Utilizarea locala a benzidaminei la dozele recomandate nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare:

Se dizolva continutul a 1-2 plicuri Tantum Rosa intr-un litru de apa fiarta si racita. Daca nu este altfel recomandat, se utilizeaza pentru irigatii vaginale de 1-2 ori pe zi. Dupa dizolvare, solutia rezultata se utilizeaza imediat. Reactii adverse: Nu s-au observat reactii adverse la utilizarea Tantum Rosa.

Supradozaj: Nu s-au semnalat cazuri de supradozaj.

Conditii de pastrare: A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. Plicuri dublu stratificate din hartie/polipropilena a 9,45 g granule pentru solutie vaginala.

Forma de prezentare: cutie cu 6 plicuri

Data ultimei actualizari 08.06.2021