Ulei Febrilin, 20ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
62,48 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei Febrilin, 20ml, Steaua Divina

652359112

Elimina senzatia de rece (frig) din organism, antibacterian, antiviral, regleaza temperatura corpului, antifebril, sustine imunitatea, imbunatateste microcirculatia in capilarele profunde si amplifica oxigenarea tesuturilor. Indicat in febra de diferite cauze (bacteriana, virala), stari infectioase, raceli, infectii ale tractului respirator. Produsul se adreseaza adultilor, adolescentilor si copiilor cu varsta de peste 6 ani.

Ingrediente: Uleiuri esentiale de chiparos (Cupressus sempervirens), niaouli (Melaleuca viridiflora), ravintsara (Cinnamomum camphora), eucalipt (Eucalytus radiata), lavanda (Lavandula angustifolia), mirt (Myrthus communis).

Mod de utilizare: Se aplica 6 picaturi de sinergie diluate intr-o lingurita de ulei vegetal pe torace, in partea superioara a spatelui si se masaza usor, de 4 ori pe zi. Dupa maximum 7 zile de utilizare se face o pauza de minimum 5 zile. 

Precautii: Persoanele cu epilepsie vor utiliza produsul doar cu avizul medicului.

Contraindicatii: In cazuri de cancere si alte maladii hormono-dependente, mastoza, fibrom uterin, litiaza biliara, inflamatia vezicii biliare, afectiuni hepatice grave, probleme cardiovasculare grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenaza, sarcina, alaptare si copiilor cu varsta mai mica de 6 ani nu se recomanda utilizarea acestui produs.

Forma de prezentare: Sticluta de 20ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.12.2021