Suplimente alimentare

Spray extract de propolis cu echinacea, 20 ml, Dacia Plant

17,49 Lei

Pret / BUC: 17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray extract de propolis cu echinacea, 20 ml, Dacia Plant

7522455

Propolis cu Echinacea fara alcool spray este un produs natural destinat mentinerii sanatatii cailor respiratorii, a cavitatii bucale si a pielii. Dintre produsele naturale administrate pe cale orala, solutiile fara alcool sunt cel mai usor asimilate de catre organism, extractul putand fi administrat inclusiv copiilor si adultilor cu interdictie la alcool etilic.

Mod de administrare:

Intern: Copii intre 3 si 7 ani: cate un puf de 3 ori pe zi. Copii intre 7 si 14: cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 14 ani: cate 2-4 pufuri de 3 ori pe zi.

Produsul se administreaza cu 30 minute inainte mesei. Pentru dezinfectarea cailor respiratorii superioare si a cavitatii bucale se administreaza cate 2-4 pufuri in cavitatea bucala la nevoie.

Extern: Pentru mentinerea sanatatii pielii se aplica 1-2 pufuri pe zona afectata la nevoie. Proprietati: Intern: - mentinerea sanatatii aparatului respirator; - sustinerea imunitatii organismului.

Extern: - dezinfectarea cailor respiratorii superioare; - dezinfectarea cavitatii bucale; - indepartarea mirosurilor neplacute ale gurii; - improspatarea respiratiei; - dezinfectarea pielii.

Forma de prezentare:  20 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.12.2022