Mama si copilul

Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit, 50ml, Prisaca Transilvania

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

44,89 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit, 50ml, Prisaca Transilvania

17535629

Cercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul, combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate antimicrobiana foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidanta mare si o activitate antimicrobiana mai scazuta. Combinatia celor doua este un produs cu o capacitate foarte mare atat antimicrobiana cat si antioxidanta.

Ingrediente:
Doar propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential de portocal; apa.

Propolisul
-este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare si de catre albine. S-a demonstrat ca el are o actiune antimicrobiana pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziti si fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis - bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal).

Este remarcabil faptul ca, datorita marii sale variabilitati de compozitie, propolisul isi pastreaza nealterata capacitatea antimicrobiana, spre deosebire de antibioticele de sinteza, la care bacteriile dezvolta in timp rezistenta, fiind nevoie de introducerea periodica de noi si noi antibiotice.
Principalele activitati ale propolisului sunt activitatea antiseptica, activitate antioxidanta, antiinflamatorie, anestezie locala, etc.

Argintul coloidal
-este eficace impotriva oricarui virus si nu a reactionat negativ cu alte medicamente. Studiile stiintifice au demonstrat ca in stare pura, distruge rapid bacteriile, chiar si pe cele extrem de rezistente care se prolifereaza in urma agentilor dezinfectanti. Acest metal actioneaza ca un catalizator, dezactivand o enzima care faciliteaza actiunea in interiorul celulelor (aceasta enzima este necesara bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor si ciupercilor, parazitilor - ii distruge inca de la stadiul de ou); le stopeaza prin blocarea utilizarii propriilor celule ale corpului pentru replicare in doar cateva minute dupa contact (creeaza un mediu imposibil pentru supravietuirea si multiplicarea lor).
Nasuc Ferici tratament natural pentru raceala copii, se poate folosi in situatii de : raceala, sinuzita, otita, riniita.

Mod de administrare/doze:
A se agita inainte de utilizare.
Se aplica pe pielea nasului, prin pulverizare.
Aplicati intre 1 si 3 ori pe zi.
(Recipient de 20 ml: La administrarea de 3 ori pe zi cate 3 pufuri 1 sticluta este suficienta pt aproximativ 9 zile)
(Recipient de 50 ml: La administrarea de 3 ori pe zi cate 3 pufuri 1 sticluta este suficienta pt aproximativ 22 zile)

Precautii:
Nasuc fericit tratament natural pentru raceala
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la ingredeintele produsului.
Testarea hipersensibilitatii se face de catre specialisti. Acasa, puteti incerca aceasta varianta (insa specialistul alergolog este cel care da un verdict final):
- aplicati un puf pe pielea antebratului, deasupra incheieturii mainii, pe interiorul antebratului. In zona respectiva, pielea este mai sensibila. Daca dupa 20-30 minute nu apar mancarimi, iritatii, roseata, treceti la faza urmatoare
- aplicati un puf in jurul buzelor, urmarind aparitia efectelor neplacute asa cum am detaliat mai sus

Important
Produsul este rezultatul unui proiect comun al echipei PRISACA TRANSILVANIA si o echipa de cercetatori de la UNIVERSITATEA DIN ORADEA (concretizat printr-un BREVET DE INVENTIE)https://www.uoradea.ro/Universitatea+din+Oradea
Propolisul este extras dupa o metoda brevetata, care a obtinut distinctiile:
Medalia de argint la Salonul International de Inventii din Varsovia 2011.
Medalia de argint la Salonul International de Inventii din Seoul 2011.
Medalia de aur la Salonul International de Inventii din Croatia 2012.

Forma de prezentare: Spray nazal 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.10.2022