Suplimente alimentare

Spray auricular, 75ml, Humer

Brand: HUMER
CADOU Ornament de Craciun 2023
38,99 Lei

Pret / ML: 38,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray auricular, 75ml, Humer

7512055

Humer Spray auricular este un dispozitiv medical indicat pentru igiena regulata a canalului auditiv extern si prevenirea formarii dopurilor de ceara.

Beneficii:

  • Faciliteaza eliminarea impuritatilor si a cerii in exces, inainte sa se formeze un dop.   
  • Respecta pH-ul si integritatea canalului auditiv.                                                                                                                                                                           
  • Utilizarea produsului Humer spray auricular este recomandata si pentru purtatorii de proteze auditive (dupa ce acestea au fost indepartate).

Ingrediente: Apa purificata, clorura de sodiu, clorura de benzalconiu, edetat disodic, fosfat disodic, hidroxid de sodiu.

Mod de utilizare: Plasati extremitatea varfului chiar la intrarea in canalul auditiv, fara a-l baga inauntru si pulverizati o data sau de doua ori, apasand scurt. Inclinati capul, pentru a lasa solutia cateva clipe in canalul auditiv, inainte de a va apleca in partea cealalta, pentru a lasa sa se evacueze excesul de lichid. Stergeti cu o batista curata.Repetati aplicarile in medie de 2-3 ori pe saptamana.

Precautii: Nu utilizati niciodata Humer spray auricular fara capacul protector transparent in forma de con, deoarece acesta protejeaza canalul auditiv de iritatii sau rani. Nu incercati sa introduceti varful in canalul auditiv, pentru a nu-l irita.Exclusiv pentru utilizare auriculara; a nu se utiliza mai mult de 30 de zile consecutive fara intrerupere

Conditii de pastrare: Tineti la distanta de caldura, de suprafete fierbinti, de scantei, de flacari deschise si de orice alta sursa de aprindere.

Forma de prezentare: 75ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.