Suplimente alimentare

Spray Audiclean pentru igiena urechilor, 60 ml, Omega Pharma

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,99 Lei

Pret / FLACON: 29,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Spray Audiclean pentru igiena urechilor, 60 ml, Omega Pharma

7479321

Audiclean pentru igiena urechilor este un mod nou, bland si eficient pentru a curata in conditii de siguranta urechea si partile interioare delicate. Atunci cand este utilizat de 2-3 ori pe saptamana, Audiclean ajuta la prevenirea constructiei cerumenului si pastreaza urechile curate. Spre deosebire de betigasele de bumbac, spray-ul Audiclean pentru igiena urechilor spala usor excesul de cerumen si murdarie (praf, sapun sau alti agenti nocivi) aflate in urechi.

Rapid si usor de utilizat, Audiclean pentru igiena urechilor poate fi, de asemenea, folosit in conditii de siguranta de toti membrii familiei cu varsta mai mare de 6 luni.
Dupa doar 10 de zile de utilizare, Audiclean confera urechilor senzatia placuta de curat si un auz mai bun.
Sigur si natural, provenit din apa marii
Audiclean pentru igiena urechilor este creat din apa de mare recoltata din apele limpezi cristaline din St. Malo, de pe coasta de vest a Frantei. Mareele din aceasta regiune sunt printre cele mai puternice din lume, imbogatind in mod constant apele pure cu saruri minerale naturale.
Audiclean este fabricat folosind o tehnologie unica brevetata, care purifica si sterilizeaza produsul pentru toleranta optima.

De ce sa folositi Audiclean?
Urechea este centrul de echilibru si auz, un organ fragil care trebuie sa fie curatat cu precautie. Urechea produce ceara pentru a preveni murdaria de la intrarea in canalul auditiv. Ceara este apoi eliminata natural. Utilizarea betigaselor de bumbac lucreaza impotriva acestui proces natural, fortand ceara murdara sa intre inapoi in canalul urechii si poate conduce la probleme, inclusiv dopuri, miros in ureche si dificultate in auz.
Audiclean curata urechea cu blandete si in conditii de siguranta, indepartand ceara in exces si murdaria. Este un produs testat si recomandat de medicii specialisti O.R.L.

Ingrediente:
- natural, fara chimicale;
- formula de apa de mare izotonica sterila si bogata in bicarbonati care ajuta la dizolvarea cerumenului;
- toleranta si eficacitate dovedite clinic.

Mod de utilizare:
Audiclean se foloseste pentru a mentine urechile curate si sanatoase:
- ca alternativa sau completare la betigasele de bumbac, deoarece ele tind sa impinga excesul de cerumen in interiorul urechii;
- in cazul secretiei excesive de cerumen;
- pentru a clati partile delicate interioare ale urechii dupa contactul cu murdaria, medii cu praf, tratate chimic sau baie in piscine cu apa clorurata;
- atunci cand miscarea naturala a cerumenului spre exterior este impiedicata de diferite dispozitive (telefoane celulare hands-free, casti, dispozitive portabile de muzica); par, cand canalul urechii este paros; aparate auditive.

Mod de intrebuintare:
- atasati duza de partea de sus a flaconului apasandu-l usor in locul respectiv.
- introduceti usor duza in ureche pastrand in acelasi timp capul in pozitie verticala; apasati pentru 1 secunda.
- se lasa sa actioneze timp de 10 secunde.
- inclinati capul pentru a permite lichidului sa se scurga afara si uscati usor urechea in exterior cu un prosop curat.
Repetati procesul in cealalta ureche si clatiti duza cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare.
Cand utilizati Audiclean pentru prima data, se aplica de preferinta intr-o pozitie asezat, pentru mentinerea echilibrului.
Puteti experimenta o senzatie de ureche infundata, care dispare repede, odata ce inclinati capul, pentru a permite fluxul de lichid sa iasa afara, apoi uscati usor urechea la exterior.

Folositi de 2-3 ori pe saptamana sau zilnic, daca este necesar.

Forma de prezentare: 60 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.07.2020