Splat Pasta de dinti Nordic Berries, 75ml

Brand: SPLAT

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

25,00 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7519456

Puterea si minunile naturale ale teritoriului nordic lupta impreuna impotriva cariilor dentare, bolii gingiilor si a respiratiei urat mirositoare, prin intermediul pastei de dinti nordic berries. Pasta de dinti cu un parfum natural de fructe de padure contine paisprezece ingrediente active care ofera ingrijire bucala eficienta si cuprinzatoare. Extracturile de fructe de padure nordice (merisor, catina alba, capsuni salbatice, ienupar, afine), impreuna cu enzimele naturale, ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor, prevenind in acelasi timp respiratia urat mirositoare. Hidroxiapatita faciliteaza regenerarea smaltului. Olaflur (forma organica a fluorului) protejeaza impotriva cariilor dentare.

Ingrediente: Apa, silice hidratata, glicerina, fosfat tricalcic, sarozosinat de lauriuil de sodiu, hidroxiapatita, aroma, guma de celuloza, monofluorofosfat de sodiu, gluconat de zinc, glicamida de capriloil / caproil metil, benzoat de sodiu, glicorat de sodiu, glicerat de sodiu, glicerat de lauril, miristil extract de frunze, copolimer vp / va, lactat de mentil, bicarbonat de sodiu, o-cymen-5-ol, extract de germeni juniperus communis, extract de fructe vaccinium vitis-idaea, extract de fructe macrocarpon vaccinium, pentilen glicol, extracte de fructe de hipofa, amoniu, potasiu extract de fructe fragaria vesca, lactoferina, lactoperoxidaza, extract de radacina krameria triandra, CI 75470, pentaacetat de glucoza, acid citric, hidroxid de potasiu, glucoza oxidaza.

Nu contine: SLS / SLES, PEG, parabeni, triclosan, clorhexidina, zaharina ori coloranti sintetici.

Continutul de fluorura – 0,1 % (1000 ppm).

Mod de utilizare: A fi utilizat numai pentru adulti. Spalarea dintilor este recomandata cel putin de 2 ori pe zi dupa mese. Daca se utilizeaza de asemenea fluorura din alte surse, va recomandam sa consultati un stomatolog sau un medic inainte de utilizare.

Precautii: Contine monofluorofosfat de sodiu.

Forma de prezentare: Tub de 75ml