Suplimente alimentare

Spirulina, 40 comprimate, Hofigal

Brand: HOFIGAL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

6,99 Lei

Pret / CPR: 0,17 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Spirulina, 40 comprimate, Hofigal

1061540

Spirulina este un produs natural bogat in principii biologic active care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica (pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice).

Compozitie: Comprimate care contin 200,00mg biomasa spirulina (Spirulina platensis) si excipienti (amidon de porumb, lactoza, gelatina, stearat de magneziu, talc, aerosil) pana la 550,00mg

Mod de administrare:

Adulti: 1,5 – 3,0g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale.

Pentru intretinere: 2,0 – 3,0g repartizate in 2 – 3 prize pe zi.

Copii peste 3 ani: 0,6 – 1,2g pe zi, inainte de mesele principale (1 comprimat de 200,00mg de 3 – 4 ori pe zi).

Copii peste 12 ani: 1,0 – 1,5g (2 - 3 comprimate sau capsule de 500,00mg).

Sportivi: 3,0 – 5,0 g pe zi repartizate in 2 – 3 prize, cu 30 minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10,0g pe zi cu recomandarea medicului.

Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de ora 18,00. Se poate administra in cure prelungite de 90 – 180 zile, cu o pauza de 10 zile si in paralel cu tratamentele conventionale.

Recomandari: Produsul este indicat pentru: gastrite, ulcer gastric si duodenal, diabet zaharat tip II, obezitate, cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, insuficienta corticosuprarenala, distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut, imbunatatirea performantelor sportive, compensarea carentelor de calciu si magneziu, retinopatii, glaucom, Cataracta, combaterea procesului de imbatranire precoce, radioprotectie, rol benefic in profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne.

Forma de prezentare: 40 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.08.2022