Spirulina 200 mg, 40 comprimate, Hofigal

Brand: HOFIGAL
5,99 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

1061540

Spirulina este o sursa importanta de fitonutrienti esentiali pentru organism. Este bogata in proteine vegetale, aminoacizi, vitamine (inclusiv beta-caroten), saruri minerale, acizi nucleici necesari suplimentarii dietei pentru reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Spirulina asigura functionarea normala a ficatului, protejeaza si regenereaza celula hepatica, ajuta la eliminarea substantelor hepatotoxice daunatoare (alcool, droguri, alte substante chimice toxice pentru organism) si la normalizarea valorilor transaminazelor serice. Comprimatele cu Spirulina cresc capacitatea de aparare naturala a organismului, ajuta la imbunatatirea digestiei, normalizeaza microflora intestinala, au rol benefic in tulburari functionale ale tubului digestiv, ale cailor biliare si pancreatice. Produsul este eficient in unele dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ, sprijina activitatea organelor interne, sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange, sprijina normalizarea tensiunii arteriale si optimizeaza nivelul colesterolului din sange. In plus, Spirulina stimuleaza hematopoieza contribuind la cresterea cantitatii de hemoglobina si a numarului de eritrocite, imbunatateste calitatea sangelui si restabileste nivelul normal al glucozei din sange. Are efect benefic in tulburari de nutritie caracterizate prin cresterea greutatii corporale. Spirulina este un supliment valoros in perioade de efort intelectual si fizic sustinut, in conditii de stres, suprasolicitare nervoasa si psihica. Sprijina dezvoltarea si cresterea armonioasa a copiilor. Spirulina comprimate Hofigal mareste acuitatea vizuala, intarzie imbatranirea prematura a ochilor, intarzie procesul de imbatranire precoce si este un mijloc de intarire generala al organismului.  

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine: 200 mg biomasa spirulina (Spirulina platensis), amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, stearat de magneziu, aerosil pana la 550 mg.   

Mod de administrare:   

- Adulti: 1,5 – 3,0 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale.  Pentru intretinere: 2,0 – 3,0 g repartizate in 2 - 3 prize pe zi.

- Sportivi: 3,0 – 5,0 g pe zi repartizate in 2 - 3 prize, cu 30 minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10,0 g pe zi cu recomandarea medicului.

Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de ora 18:00.

Se poate administra in cure prelungite de 90 - 180 zile, cu o pauza de 10 zile si in paralel cu tratamentele conventionale.

Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: cutie cu 40 comprimate