Soriso, 60 comprimate, Antibiotice

Suplimente alimentare

24,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7518963

Descriere: 

Starea de bine, fizica si psihica, este unul dintre cei mai importanti factori a carui perturbare poate afecta calitatea vietii. Activitatile zilnice, responsabilitatile la locul de munca, procesul de invatare si examenele, ritmul alert si alte solicitari cotidiene genereaza stresul de zi cu zi ca parte fireasca a vietii fiecaruia dintre noi.

Gestionarea factorilor stresanti, adaptarea continua la acestia, impiedica aparitia diferitelor dezechilibre la nivelul organismului: oboseala cronica, tulburari de somn, diminuarea functiilor psihice, nervozitate crescuta, fluctuatii de greutate, afectarea imunitatii etc.

Proprietati:

- creste capacitatea organismului de adaptare la stres, restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice inducand o “stare de bine”;

- imbunatateste procesele cognitive de memorare, concentrare si invatare;

- indeparteaza starea de oboseala fizica si psihica;

- prin actiunea antioxidanta, protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi.

Ingrediente active per comprimat:

Extract de Rhodiola rosea (rodiola) standardizat in minim 3% rosavine si minim 1% salidrozide – 250 mg. Extract de Ocimum basilicum (busuioc) standardizat in minim 2% acid ursolic – 250 mg. Cele doua componente, Rhodiola rosea si Ocimum basilicum, din clasa plantelor adaptogene, sunt cele mai eficace in imbunatatirea performantelor fizice si mentale.

Mod de utilizare:

2 comprimate pe zi, preferabil dimineata si sau la pranz, timp de 20 zile pe luna.

Se administreaza cu o cantitate suficienta de apa, cu 15-30 minute inainte de masa.

Forma de prezentare: 60 comprimate