SOD + Collagen Complex, 80 capsule, Zenyth

Suplimente alimentare

Brand: ZENYTH

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

70,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: SOD + Collagen Complex, 80 capsule, Zenyth

17538619

SOD + Collagen Complex ajuta la mentinerea sanatatii pielii, imbunatatirea elasticitatii si aspectului pielii, fiind recomandat in special femeilor peste 40 de ani si celor care au probleme cu celulita. Este recomandat cu precadere femeilor peste 40 de ani, la care se pot observa semne de imbatranire a pielii. Are, de asemenea, puterea de a revitaliza celulele si de a neutraliza cei mai periculosi radicali liberi responsabili de imbatranirea precoce.

Beneficii:

  • Reducere semnificativ celulita de pe coapse;
  • Cresterea elasticitatii pielii;
  • Reducerea ridurilor fine;
  • Imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii;
  • Cresterea nivelului de hidratare a pielii;
  • Stimularea productiei interne de colagen;
  • Incetinirea procesului de imbatranire a pielii;

Ingrediente active per capsula: Colagen bovin hidrolizat tip I si III (Verisol) – 636mg, extract din pepene galben (Cucumis melo), standardizat la minim 12.000 UI/g superoxid dismutaza (microincapsulata cu adaos de ulei de palmier hidrogenat si celuloza microcristalina) – 10mg, acid hialuronic (hialuronat de sodiu) – 4mg.

Mod de administrare: Adulti – cate 4 capsule pe zi, de preferat 2 dimineata si 2 seara, sau conform recomandarii specialistului.

Forma de prezentare: 80 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.05.2021