Sirop Unilox baby, 100 ml, Solacium

Mama si copilul

In stoc

27.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Combinatie unica de extracte naturale si alginat de sodiu care contribuie la mentinerea aciditatii gastrice normale, la sugari si copii. Infant Uno Unilox baby are la baza doar substante naturale (extract de aloe vera, lemn dulce, nalba de padure, extract de musetel si alginat de sodiu) si poate fi folosit dupa varsta de 6 luni pentru indepartarea problemelor descrise mai sus. Aceasta combinatie de extracte naturale din Unilox baby are un rol important in protectia si refacerea mucoasei gastrice, in grabirea golirii gastrice (extrem de importanta in regurgitatia acida pentru ca cu cat stomacul se goleste mai repede cu atat refluxul nu mai are cum sa apara).

Ingrediente active/10 ml:

Extract de Lemn-dulce 150 mg, Extract de Nalba-de-padure 100 mg, Extract de flori de Musetel 100 mg, Alginat de sodiu 40 mg, Pudra de gel Aloe vera 40 mg.

Mod de utilizare:

Sugari cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 1 an - 2.5 ml pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 3 ani - 5 ml pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 6 ani - 7.5 ml pe zi, copii cu varsta peste 6 ani - 10 ml pe zi doza unica sau divizat in doua doze.

Forma de prezentare: 100 ml