Sirop Stoptoxin Alinan, 150 ml, Fiterman

Mama si copilul

In stoc

17.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Aduce un aport de colina si flavonoide cu un puternic efect antioxidant si se recomanda pentru functionarea normala a ficatului si protejarea celulelor hepatice fata de efectul nociv al substantelor toxice (aditivi alimentari, substante medicamentoase, fum de tigara) si al microorganismelor.

Ingrediente:

Apa purificata, zahar, indulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de ingrosare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol. Extract uscat din seminte de armurariu (Silybum marianum) standardizat in silimarina 62.5 mg, colina 30 mg.

Mod de utilizare:

Copii: 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi., copii: 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi, copii peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi. Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare.

Precautii:

Nu se recomanda administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente. Consumul in exces poate produce efecte laxative. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Forma de prezentare: 150 ml