Sirop Pro Immunity Alinan, 150 ml, Fiterman

Mama si copilul

In stoc

20.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar. In timpul perioadei de boala sau de convalescenta.

Ingrediente:

Apa purificata, zahar, glicerol, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, tinctura de propolis, extract din fructe de soc, extract de echinacea, acid ascorbic, extract de maces, gluconat de zinc, corector de aciditate (carbonat de sodiu), stabilizator (edetat disodic), conservant (extract de rozmarin). Ingrediente active: 80 mg tinctura de propolis, 50 mg extract uscat din fructe de soc, 30 mg extract uscat de echinacea, 30 mg vitamina C, 20 mg extract uscat din fructe de maces, 2 mg zinc ionic.

Mod de utilizare:

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece: in cure de 2 saptamani, alternate cu perioade egale de pauza, astfel:  copii: 1-3 ani: 5 ml pe zi, copii: 4-6 ani: 5-10 ml pe zi, copii: peste 7 ani: 5-7,5 ml pe zi. La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity® capsule. In administrare continua, copii: 1-3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi, copii: 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi, copii peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity® capsule. Poate fi administrat si in cazul imbolnavirilor (ex. Afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta ca adjuvant, copii: 1-3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi, copii: 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi, copii peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity capsule. Se recomanda ca administrarea siropului sa se faca utilizand seringa dozatoare inclusa. Se poate administra si cu ajutorul unei lingurite obisnuite: 1 lingurita = 5 ml.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 150 ml