Sirop expectorant Herbion Ivy 7 mg/ml, 150 ml, KRKA

Medicamente fara reteta

Brand: KRKA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

9,99 Lei

Descriere si prospect: Sirop expectorant Herbion Ivy 7 mg/ml, 150 ml, KRKA

7505747

Herbion iedera sirop este un medicament pe baza de plante, utilizat ca expectorant in tusea productiva. Substanta activa este extract uscat de frunza de iedera.

Ingrediente:

Substanta activa este extract uscat de frunza de iedera. 1 ml sirop contine extract uscat de frunza de iedera 7 mg (Hedera helix L., folium) (5–7,5:1). Solvent de extractie: alcool etilic 30% (m/m).
Celelalte componente sunt: sorbitol lichid (necristalizabil) (E420), glicerol (E422), benzoat de sodiu (E211), acid citric (E330), aroma balsamica de lamaie (propilenglicol (E1520), alcool etilic, ulei esential de citronella, ulei esential de lamaie, citral, ulei de coriandru), apa purificata.

Mod de administrare:

Utilizati intotdeauna Herbion Ivy sirop exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

- Doza uzuala pentru adulti si adolescentii cu varsta peste 12 ani este de 5 pana la 7,5 ml sirop, de doua ori pe zi.
- Doza uzuala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 ani si 12 ani este de 5 ml sirop de doua ori pe zi.
- Doza uzuala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 5 ani este de 2,5 ml sirop de doua ori pe zi.
- Utilizarea la copiii cu varsta sub 2 ani este contraindicata.

Administrati siropul dimineata si dupa masa de pranz, cu sau fara alimente. Cand luati Herbion Ivy sirop, consumati multa apa sau alte lichide calde, care nu contin cofeina.
Daca utilizati acest medicament si simptomele bolii persista mai mult de o saptamana, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Daca ati luat mai mult decat trebuie din Herbion Ivy sirop: nu luati doze mai mari decat cele recomandate. Administrarea unor doze mai mari decat cele recomandate (mai mult de o doza de doua ori pe zi) poate provoca greata, varsaturi, diaree si agitatie. Tratamentul este simptomatic.

Daca ati uitat sa luati Herbion Ivy sirop: nu luati o doza dubla, pentru a compensa doza uitata.

Forma de prezentare: flacon cu 150 ml sirop

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.