Mama si copilul

Sirop EqiNoTus Junior, 150 ml, Eqigeno

Brand: EQIGENO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,49 Lei

Pret / TUB: 33,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop EqiNoTus Junior, 150 ml, Eqigeno

7525083

EqiNoTus Junior Sirop, fitocomplex cu actiune sinergica, cu un mecanism de actiune rapid, sigur si eficient pentru o functionare optima/corecta a tractului respirator si o protectie suplimentara impotriva tusei, printr-un mecanism bazat pe protejarea mucoasei cailor respiratorii superioare. Sirop din plante medicinale, vitamina C, propolis si concentrate din fructe, bogat in vitamine si minerale, care rapid, sigur si eficient calmeaza tusea si ajuta la buna sustinere a imunitatii naturale, reprezentand un; sprijin eficient in eliminarea secretiilor si normalizarea respiratiei/functionarii sistemului respirator.

Beneficii:

Calmeaza tusea iritativa si asigura o buna protectie impotriva agentilor iritanti externi. Stimuleaza secretia de mucus si protejeaza mucoasa, avand efect emolient. Asigura o bariera protectoare impotriva factorilor climatici, agentilor infectiosi si substantelor iritante.  Contribuie la fluidificarea secretiilor si la o buna expectoratie faciliteaza expectoratia.  Ajuta la diminuarea efectelor neplacute cauzate de iritarea si inflamarea mucoaselor cailor respiratorii superioare. Normalizarea secretiilor, descongestionarea cailor, mentinerea sanatatii tractului respirator. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi. Previne inflamarea mucoaselor si participa la reducerea acesteia in cazul aparitiei cauzate de tusea persistenta.  Hidrateaza si protejeaza mucoasele cavitatii bucale si a gatului, fluidifica mucusul si ajuta la calmarea acceselor de tuse si la curatarea cailor respiratorii superioare.

Mod de utilizare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 1 an: se administreaza doar la recomandarea medicului pediatru, copii cu varsta cuprinsa intre 1 -2 ani: 2,5 ml de 3 ori / zi, copii cu varsta cuprinsa intre 3 - 4 ani: 5 ml de 3 ori / zi, copii cu varsta cuprinsa intre 5 - 12 ani: 10 ml de 3 ori / zi.  Adulti: 10 ml de 3 ori/zi.

Forma de prezentare:

150 ml

 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.