Sirop energie si pofta de mancare Alinan, 150ml, Fiterman

Mama si copilul

15,49 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7524475

Formula unica este dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si nutritionisti, recomandata pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor are un gust placut, bine tolerat si usor de administrat la copii incepand cu varsta de 1 an. Sustinerea dezvoltarii armonioase a copiilor, lipsa poftei de mancare si scadere in greutate, oboseala excesiva, efort fizic sau intelectual. De asemenea, refacerea organismului in convalescenta.

Ingrediente: zahar, apa purificata, indulcitor (sorbitol), propilenglicol, agent de ingrosare (polividona), acid ascorbic, niacina, pantotenat de calciu, retinol acetat, colecalciferol, acid folic, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, clorhidrat de tiamina, ciancobalamina, corector de aciditate (carbonat de sodiu), stabilizator (edetat disodic), conservant (acid sorbic, benzoat de sodiu), aroma de caise.

Mod de utilizare:

Siropul poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de 1 an si se administreaza dupa mese, ca atare sau amestecat cu ceai, suc sau piure de fructe,

Copii cu varsta intre 1 – 3 ani: 5ml pe zi;

Copii cu varsta intre 4 – 6 ani: 5ml pe zi;

Copii cu varsta de peste 6 ani: 7,5 – 10ml pe zi.

Precautii:

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra la temperaturi intre 15 – 25°C, in ambalajul original.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare: 150ml

Data ultimei actualizari 17.05.2021