Mama si copilul

Sirop Calciu pentru sugari si copii, 150 ml, Natural Pharmaceuticals

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
10,49 Lei

Pret / FL *150ML: 10,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sirop Calciu pentru sugari si copii, 150 ml, Natural Pharmaceuticals

7478100

Calciul este un mineral necesar pentru mentinerea echilibrului electrolitic al organismului si pentru buna functionare a numeroaselor mecanisme de reglare a functiilor vitale. Siropul aduce un aport suplimentar de calciu in diverse deficiente de calciu, acute si cronice, atat la copii cat si la adulti. Folosit ca supliment de calciu la copii aflati in crestere, la femeile gravide si care alapteaza.

Ingrediente per ml:

Calciu 3.3mg (din lactat de calciu). Recomandari: copii in crestere, cu necesar crescut de calciu, femei gravide sau care alapteaza, rahitism, osteomalacie, in asociere cu tratamentul specific, prevenirea demineralizarii osoase pre si post menopauza, osteoporoze de origini diverse, in combinatie cu tratament complementar, supliment alimentar recomandat pentru perioada copilariei, adolescentei, menopauzei si la persoane varstnice. Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Forma de prezentare: 150 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.