Sirop Calciu pentru sugari si copii, 150 ml, Natural Pharmaceuticals

Mama si copilul

8,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7478100

Calciul este un mineral necesar pentru mentinerea echilibrului electrolitic al organismului si pentru buna functionare a numeroaselor mecanisme de reglare a functiilor vitale. Siropul aduce un aport suplimentar de calciu in diverse deficiente de calciu, acute si cronice, atat la copii cat si la adulti. Folosit ca supliment de calciu la copii aflati in crestere, la femeile gravide si care alapteaza.

Ingrediente per ml:

Calciu 3.3mg (din lactat de calciu). Recomandari: copii in crestere, cu necesar crescut de calciu, femei gravide sau care alapteaza, rahitism, osteomalacie, in asociere cu tratamentul specific, prevenirea demineralizarii osoase pre si post menopauza, osteoporoze de origini diverse, in combinatie cu tratament complementar, supliment alimentar recomandat pentru perioada copilariei, adolescentei, menopauzei si la persoane varstnice. Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Forma de prezentare: 150 ml