Sirop Calciu + Magneziu + D3 pentru copii, 250 ml, Doppelherz

Mama si copilul

Stoc epuizat

44.59 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Calciu + Magneziu + D3 Sirop pentru copii Doppelherz aktiv Oase si dinti puternici + Imunitate crescuta, cu gust placut de portocale, combina Calciul si Magneziul cu nutrienti importanti pentru cresterea si dezvoltarea oaselor: Vitaminele D si C, Zinc, Mangan. In cadrul alimentatiei, toate elementele nutritive sunt importante, fiind esentiale pentru numeroase functii in organism. Necesarul de nutrienti poate fi crescut in cazul unei diete alimentare dezechilibrate sau in situatii deosebite, precum: perioadele de crestere in cazul copiilor si adolescentilor sau practicarea sportului de catre acestia, ceea ce implica efort fizic intens si consum energetic ridicat. Astfel, un aport alimentar corect si echilibrat este esential si ar trebui asigurat in permanenta. Prin urmare, adultii ar trebui sa fie preocupati sa asigure, atat lor, cat si copiilor, o dieta sanatoasa si echilibrata. Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este o forma lichida orala, usor de administrat, cu gust placut, special creata pentru copii. Ofera organismului mineralele Calciu si Magneziu, oligoelementele Zinc si Mangan, precum si Vitaminele C si D, intr-o formula usor de administrat, cu gust delicios de portocale.

Beneficii:

Calciul este unul dintre cele mai cunoscute minerale si prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman. Calciul este necesar pentru indeplinirea unui numar mare de functii in organism, joaca un rol important in coagularea sangelui, in activitatea musculara si nervoasa, contribuie la apararea impotriva inflamatiilor si alergiilor, ajuta la buna functionare a inimii, plamanilor si rinichilor. Dar poate cea mai cunoscuta functie a calciului sunt cresterea si dezvoltarea oaselor si dintilor. Aproximativ 99% din cantitatea totala de Calciu din organism, se regaseste in oase si dinti. In mod deosebit, Calciul si Vitamina D sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. De asemenea, Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar la copii. Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii furnizeaza substante nutritive valoroase si importante pentru mentinerea sanatatii si starii de bine.

Ingrediente:

Calciu 300 mg , Magneziu 100 mg, Zinc 5 mg, Mangan 0,5 mg, Vitamina C 80 mg, Vitamina D3 5 μg.

Mod de utilizare: 

Copii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani: 10 ml pe zi, in timpul mesei principale. Adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani: 10 ml de 2 ori pe zi, in timpul meselor principale. Varsta de la care se poate administra produsul si dozele se pot modifica, conform recomandarii medicului sau farmacistului. Recomandat: copiilor si adolescentilor in perioadele de crestere, copiilor si adolescentilor care practica sport de performanta, copiilor si adolescentilor care desfasoara activitati ce implica efort fizic intens.

Forma de prezentare:

250 ml