Sirop Calciu + Magneziu + D3 pentru copii, 250ml, Doppelherz

Mama si copilul

35,49 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

17526553

Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este o forma lichida orala, usor de administrat, cu gust placut, special creata pentru copii, ce ofera organismului mineralele calciu si magneziu, oligoelementele zinc si mangan, precum si vitaminele C si D, intr-o formula usor de administrat, cu gust delicios de portocale. Furnizeaza substante nutritive valoroase si importante pentru mentinerea sanatatii si starii de bine.

Beneficii:

  • Cu 300mg Calciu per 10ml;
  • Cu gust placut de portocale;
  • Combina Calciul si Magneziul cu nutrienti importanti pentru cresterea si dezvoltarea oaselor: Vitaminele D si C, Zinc, Mangan;

Ingrediente: Apa, sucroza, citrat de calciu, citrat de magneziu, acid L-ascorbic (Vitamina C), gluconat de zinc, acid citric (acidifiant), guma xantan (agent de ingrosare), gluconat de mangan, aroma, sorbat de potasiu (conservant), colecalciferol (Vitamina D), benzoat de sodiu (conservant), caroteni (colorant).

Mod de administrare:

Copii cu varsta cuprinsa intre 3 – 12 ani: 10ml pe zi, in timpul mesei principale.

Adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12 – 18 ani: 10ml de 2 ori pe zi, in timpul meselor principale.

Varsta de la care se poate administra produsul si dozele se pot modifica, conform recomandarii medicului sau farmacistului.

Recomandari: Se recomanda copiilor si adolescentilor in perioadele de crestere, copiilor si adolescentilor care practica sport de performanta, copiilor si adolescentilor care desfasoara activitati ce implica efort fizic intens.

Forma de prezentare: 250ml

Data ultimei actualizari 04.05.2021