Sinulan Forte Junior sirop, 120 ml, Walmark

Mama si copilul

In stoc

26.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Supliment alimentarIngrijeste tractul respirator al copiilor. Sirop cu gust placut de capsune recomandat copiilor incepand cu varsta de 3 ani pentru ameliorarea simptomelor asociate racelii si gripei. Sinulan Forte Junior contine o combinatie unica de 6 extracte din plante, Vitamina C si biotina, pentru sustinerea tractului respirator superior (nas, sinusuri) si inferior (bronhii), cat si a sistemului imunitar. Extractele din frunze de Andrographis paniculata, fructe de Soc, flori de Tei cu frunza mica, radacina de Nalba mare, parti aeriene de Verbina si flori de Lumanarica sustin functia fiziologica a tractului respirator. Extractele din frunze de Andrographis paniculata, fructe de Soc, flori de Tei cu frunza mica, flori de Lumanarica, dar si vitamina C sustin functionarea sistemului imunitar. Extractele din flori de Tei cu frunza mica, radacina de Nalba mare, parti aeriene de Verbina si flori de Lumanarica calmeaza gatul, laringele si corzile vocale. Extractul din flori de Tei cu frunza mica usureaza expectoratia si este diaforetic. Extractele din fructe de Soc, flori de Tei cu frunza mica si parti aeriene de Verbina au actiune antioxidanta. Biotina ajuta la mentinerea integritatii membranelor mucoase.

Ingrediente/5 ml:

Extract din frunze de Andrographis paniculata (extract min.10:1 eq. 250 mg Andrographis paniculata) 25,0 mg, Extract din fructe de Soc (extract min. 4:1  – eq. 200mg Sambucus nigra ) 50,0 mg, Extract din flori de Tei cu frunza mica (extract min. 20:1 – eq. 1000 mg Tilia cordata) 50,0 mg, Extract din radacina de Nalba mare (extract min. 10:1 – eq. 500 mg Althaea officinalis) 50,0 mg, Extract din parti aeriene de Verbina (extract min. 5:1 – eq. 100 mg Verbena officinalis) 20,0 mg, Extract din  flori de Lumanarica (extract min. 5:1 - eq. 50mg, Verbascum thapsus ) 10,0 mg, Vitamina C 15,0 mg 19- Biotina 25,0 µg.

Mod de utilizare:

Ca supliment alimentar, 5 ml (1 lingurita) pe zi. Pachetul include o lingurita dozatoare, care va ajuta la administrarea corespunzatoare a produsului. Aparitia unor sedimente in partea inferioara a sticlei este normala, si nu reprezinta un defect al calitatii produsului.

Precautii:

Acest produs este un supliment alimentar. Agitati bine sticla inainte de utilizare! Nu depasiti portia zilnica recomandata. Nu utilizati daca sunteti alergic la oricare dintre compusii produsului. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi 10 ° C - 25 ° C). Protejati de inghet si de radiatiile solare directe. Dupa prima deschidere, produsul trebuie utilizat in maximum 1 luna.

Forma de prezentare: 120 ml