Sinulan Forte, 30 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

24,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7511158

Sinulan Forte este un supliment alimentar cu extracte din plante, care ajuta atat la functionarea normala a tractului respirator superior (nas, sinusuri) si inferior (bronhii), cat si a sistemului imunitar. Sinulan Forte este un produs destinat adultilor si copiilor cu varsta peste 6 ani. Sinulan Forte desfunda nasul eficient, datorita efectului  antiinflamator al extractelor de flori de Verbascum Thapsus si Verbena officinalis. Usureaza respiratia si reduce simptomele sinuzitei acute, avand proprietati stimulatoare si tonice ce contribuie la rezistenta la oboseala mentala si fizica, datorita extractului de radacina de Ghintura-galbena.

Proprietati:

  • Extractele din flori de Soc, plante de Verbina si flori de Lumanarica, sustin functia fiziologica a tractului respirator (tractul respirator superior si inferior) si a sistemului imunitar;
  • Extractele din flori de Lumanarica si plante de Verbina calmeaza gatul, laringele si corzile vocale;
  • Extractele din flori de Soc si plante de Verbina au efect antioxidant;
  • Extractele din radacina de Ghintura galbena si din radacina de Hrean au influenta asupra intaririi si vivacitatii organismului uman;
  • Extractul de Coltunas de gradina are actiune expectoranta;

Ingrediente: Agenti de incarcare: celuloza microcristalina, carboximetilceluloza, extract uscat 7:1 din parti aeriene de Tropaeolum majus, extract uscat 10:1 din radacini de Hrean (Armoracia rusticana), extract uscat 5:1 din radacini de Ghintura galbena (Gentiana lutea), extract uscat 4:1 din flori de Lumanarica (Verbascum thapsus), extract uscat 4:1 din flori de Soc (Sambucus Nigra), extract uscat 5:1 din parti aeriene de Verbina (Verbena officinalis), agenti de glazurare: hidroxipropil metilceluloza, hidroxipropilceluloza, talc, trigliceride cu catena medie, dioxid de titan si oxid de fier, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Ingrediente active per tableta: Extract de Coltunas de gradina (extract 7:1) 171,4mg, extract de radacina de Hrean (extract 10:1) 48,0mg, extract de flori de Soc (extract 4:1) 25,0mg, extract de Verbina (extract 5:1) 25,0mg, extract de radacina de Ghintura galbena (extract 5:1) 25,0mg, extract de flori de Lumanarica (extract 4:1) 25,0mg.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, de preferat in timpul mesei, inghitita cu apa.

Precautii:

A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Nu este indicat copiilor cu varsta sub 6 ani, gravidelor si femeilor care alapteaza.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura, la o temperatura de sub 25 °C.

Forma de prezentare: 30 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.05.2021