Silithor, 60 capsule, Antibiotice

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Silithor, 60 capsule, Antibiotice

7509197

Silithor este supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator si antioxidant din portofoliul companiei antibiotice.

Silithor contine L-metionina, L-cisteina si silimarina.

L-metionina este un aminoacid esential care nu poate fi sintetizat in organism; prin urmare este nevoie de surse externe pentru asigurarea necesarului zilnic.

L-cisteina este un aminoacid important in sinteza glutationului cu rol vital in eliminarea toxinelor. L-metionina si L-cisteina, singurii aminoacizi sulfurati din organism, au rol in protejarea celulelor umane din diverse organe prin implicare in reactiile de transformare a toxinelor in compusi  usor de eliminat  si prin actiune antioxidanta.

Silimarina se regaseste sub forma de extract standardizat, obtinut din semintele plantei Silybum marianum, cunoscuta si sub denumirea de armurariu sau Milk thistle. Folosirea unui extract standardizat de armurariu asigura dozarea exacta a silimarinei in Silithor  si, astfel, se mentin constante pentru fiecare administrare efectele benefice ale produsului. Silithor protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant).

Protejeaza celulele hepatice prin stabilizarea permeabilitatii membranei celulare. Sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice. Fluidifica si favorizeaza eliminarea bilei ajutand functionarea normala a digestiei. imbunatateste metabolismul si digestia.

Mod de utilizare:

La adulti se recomanda care cate 1-2 capsule/zi, timp de 1- 3 luni, cu o cantitate suficienta de apa.

Suplimentului alimentar Silithor  poate fi utilizatat in dietele vegetariene. Silithor ajuta la regenerarea si buna functionare a ficatului, cu rol benefic asupra intregului organism.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 60 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022