Dieta si nutritie

Shake proteic de canepa ECO FIT Hemp Up, 300g, Canah

Brand: CANAH
68,49 Lei

Pret / BUC: 68,49 Lei

Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Shake proteic de canepa ECO FIT Hemp Up, 300g, Canah

17535562

Este un amestec complex, format din 4 pudre (pudra de canepa, afine, baobab, banane). Acesta ofera peste 17 nutrienti intr-o singura portie de 30g.
Toti acestia sunt prezenti in mod natural: proteina completa, Omega3, fibre, vitamine E, K & complex B (1,2,3,6,9) si minerale (Ca, Mg, P, Fe, K, Zn, Cu si Mn).
Pudra proteica de canepa este in mod natural bogata in proteina completa. Aceasta include cei 8 aminoacizi esentiali precum si fibre, vitamine si minerale. Totodata, este non-alergica si nu contine fitoestrogeni.
Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele. Ele contin carotenoide, flavonoide, precum si alti nutrienti importanti (fibre, vitaminele E, A, C si minerale (Se, Zn, P).

Ingrediente:
Pudra din seminte de canepa * (40%), pudra de afine* (40%), pudra de baobab*, chipsuri de banane*, guma xantan. * provenite din agricultura ecologica.

Mod de utilizare:
Instant - se amesteca in blender 2 linguri (30 g) de shake proteic cu 250 ml de apa, suc sau bautura vegetala. La nevoie se poate adauga miere sau alt indulcitor natural. Se consuma la micul dejun sau dupa un antrenament.

Forma de prezentare: Flacon 300g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021