Set dublu mulaj organic pentru amprenta mana si picior bebelusi 679-00, 1 bucata, Grunspecht

Mama si copilul

In stoc
107,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Set dublu mulaj organic pentru amprenta mana si picior bebelusi 679-00, 1 bucata, Grunspecht

652375988

In primele luni bebelusii cresc foarte repede si inainte sa realizezi comoara ta se va transforma intr-un adolescent. Folosind acest set de mulaj poti lua amprente si poti crea doua modele ale manutelor sau picioruselor pentru a pastra amintiri de neuitat. Mulajele sunt confectionate din amidon obtinut din cartofi cultivati organic. Setul dublu de amprenta include si 2 panglici cu care obiectele create pot fi agatate. Materialul de amprentare este 100% natural si organic, lutul de amprentare fiind produs din amidon de cartofi din cultura organica controlata, testat de un institut independent de testare pentru siguranta jucariilor. Setul de mulaj pentru amprenta este fabricat integral in Germania.

Caracteristici:

  • Set de mulaj organic pentru 2 amprente mana sau picior bebelusi;
  • Fabricat in Germania, iar compusul de amprentare indeplineste cerintele EN 71-3 și EN-71-9 (standarde de siguranta ale jucariilor pentru copii).

Forma de prezentare: 2 recipiente x 150 g lut pentru mulaj suficiente pentru realizarea a 2 mulaje de mana sau picior, un tambur din lemn de fag, un taietor din plastic organic, 2 benzi textile din bumbac (lungime 40 cm). 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.02.2023

Categorii de produse