Suplimente alimentare

Servetele pentru igiena pleoapelor, 20 bucati, Blephaclean

44,99 Lei

Pret / SERVETELE: 2,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Servetele pentru igiena pleoapelor, 20 bucati, Blephaclean

652367780

Blephaclean este un servetel steril, impregnat cu o lotiune pentru igiena zilnica a pleoapelor.

Numai pentru utilizare topica, nu puneti direct in ochi.

Servetele pentru igiena pleoapelor Blephaclean 20 bucati Thea si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afectiuni medicale cum ar fi: blefarita (inflamarea pleoapei), conjunctivita alergica si are indicații in: pungile de sub ochi (edem infraorbital), cearcane.

Ingrediente: capriloil glicina, hialuronat de sodiu, PEG 8, poloxamer 184, polisorbat 20, propilenglicol, extract de hidrocotil (propilenglicol, extract de Centelia asiatica si apa), complex de reglare a secretiei de sebum fara conservant (propilenglicol, extract de radacina Iris florentina, sulfat de zinc, PPG-5 Ceteth 20 si retinil palmitat (Vitamina A), alcool si apa), PEG 6 gliceride caprilice/caprice (adica Macrogol 6 glicerol caprilocaprat), fosfat dipotasic, hidroxid de sodiu, fosfat de potasiu dihidrogenat, apa purificata.

Mod de utilizare:

- Adultii

- Copiii cu varsta peste 3 luni: Parintii sau apartinatorii trebuie sa administreze produsul.

Pentru pacienţii cu pielea pleoapelor si ochii sensibili.

- Când aveți nevoie să îndepărtați praful, polenul și secrețiile de pe pleoape (cauzate de alergie sau infecții).

- Pentru pacienţii care suferă de o inflamaţie sau o infecţie la nivelul pleoapelor (blefarită, disfuncția glandelor meibomiene, urcior sau șalazion).

- Atunci când se dorește curățarea pleoapelor, înaintea unei intervenții chirurgicale oftalmologice, cum ar fi injecții terapeutice la nivelul ochiului (injecții intravitreene), intervenții chirurgicale cu laser sau intervenții pentru cataractă.

Dozaj:

Inainte de chirurgia oculara, utilizati de doua ori pe zi timp de 5 zile sau dupa cum va recomamda medicul sau farmacistul. Pentru celelalte cazuri, utilizati de doua ori pe zi dimineata si seara timp de 3 saptamani si apoi o data pe zi timp de 3 luni sau dupa cum va recomanda medicul sau farmacistul. Unele afectiuni ale pleoapelor sunt cronice si poate fi necesar sa continuati igiena pleoapelor pe termen lung.

Nu este necesara o instruire speciala pentru utilizarea BLEPHACLEAN.

Daca purtati lentile de contact: trebuie sa le indepartati inainte de a utiliza BLEPHACLE AN.

Precautii:

Nu utilizati BLEPHACLEAN daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele sale (consultati Descrierea dispozitivului). In absenta datelor suficiente, nu utilizati BLEPHACLEAN daca sunteti gravida sau alaptati , cu exceptia cazului in care este recomandat de medicul dumneavoastra.Verificati integritatea ambalajului inainte de prima utilizare:

folositi numai daca plicul nu este deschis.

Nu folositi niciun servetel de mai multe ori, deoarece acesta poate sa nu mai actioneze la fel de bine si poate cauza contaminare.

Trebuie sa contactati un profesionist in domeniul sanatatii daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se amelioreaza.

Forma de prezentare: 20 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.