Serum antirid pentru fata multiCollagen, 30ml, Elmiplant

Frumusete si ingrijire

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

22,49 Lei

Descriere si prospect: Serum antirid pentru fata multiCollagen, 30ml, Elmiplant

7523175

Serum antirid ce dezvaluie frumusetea interioara prin puterea naturii! Gama multiCollagen este imbogatita cu ingredientul antirid premiat COLLAGEN RESTORER, ce activeaza 3 tipuri de colagen natural pentru actiune atirid!

Actiune: formula contine:

• COLLAGEN RESTORER*, ingredient premiat, peptida antirid eficienta ce stimuleaza sinteza a 6 elemente esentiale pentru regenerarea pielii: 3 tipuri de COLAGEN (tipul I, III,IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si ACID HIALURONIC. *COLLAGEN RESTORER este ingredient premiat al categoriei “25 de ani de inovatie” in cadrul premiilor IN-COSMETICS

• COLAGEN NATURAL ACTIV

• ACID HIALURONIC CU GREUTATE MOLECULARA MICA• H2O INTENSE

Rezultate demonstrate clinic:

• Imediat dupa utilizare pielea se simte mai neteda si eficient hidratata**• Dupa 6 zile de utilizare lungimea ridurilor este redusa cu pana la 24%**

• Dupa 4 saptamani de utilizare conturul fetei este vizibil remodelat: 85%, liniile fine sunt vizibil netezite: 85%**, pielea devine vizibil mai ferma, radianta si arata reintinerita: 89%*** Evaluare clinica instrumentala, obiectiva, sub control dermatologic, 10 femei, 35+ ani. ** Autoevaluare sub control dermatologic, 27 femei, 35-55 ani.

Mod de utilizare: aplicati dimineata si seara 3-4 picaturi pe pielea curata de pe fata, gat si decolteu, cu miscari circulare, evitand contactul cu ochii. Pentru a maximiza efectul, aplicati inainte de utilizarea cremei pentru fata.

Ingrediente active: Componenta naturala a organismului, acidul hialuronic are rol esential in hidratare, asigurand astfel un aspect intinerit pielii. Acidul hialuronic joaca un rol chiar in ceea ce priveste sanatatea pielii datorita capicitatii sale unice de hidratare.Triplu sistem de Acid Hialuronic este folosita in formula noastra:• Ultra Filling Spheres: o generatie noua de sfere de umplere obtinute prin reticulare si deshidratare din glucomanan sau konjac (Amorphophallus konjac), polizaharida de greutate moleculara mare (> 200 kDa); sferele astfel obtinute contin acid hialuronic cu greutate moleculara mica.

Forma de prezentare: 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.