Ser pentru fata Just AHA Acids Peeling Solution, 30ml, Revox

Frumusete si ingrijire

Brand: REVOX
In stoc
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ser pentru fata Just AHA Acids Peeling Solution, 30ml, Revox

652366143

Produsul ajuta la exfolierea suprafetei pielii pentru un ten mai suplu, neted, luminos, intarind straturile inferioare ale pielii astfel conferindu-i fermitate. De asemenea, ajuta la diminuarea liniilor fine, petelor pigmentare, texturii neuniforme a tenului.

Se recomanda utilizarea produsului cu Just Argan Oil 100%, Just Blend Oil sau Just Vitamin C, ca parte a rutinei zilnice de ingrijire a tenului, pentru a proteja tenul si pentru a-l hidrata in profunzime.

Mod de utilizare: Se aplica 4-5 picaturi seara pe tenul curat, prin masaj lejer. Se lasa sa actionze 10-15 minute si se clateste cu apa din abundenta. 

Precautii:

- A nu se utiliza impreuna cu alti acizi cu aceeasi actiune sau Vitamina A.  A se evita expunerea la soare; a se utiliza un produs cu factor de protectie ridicatpe parcursul zilei. Pot aparea reactii adverse (iritatie, inrosiri ale tenului), daca acest lucru se intampla, intrerupeti utilizarea produsului.

- Se recomanda realizarea unui test de sensibilitate inaintea aplicarii produsului: se aplica o cantitate mica de produs pe zona de interior a cotului.

- In cazul in care nu apar iritatii in decurs de 24 de ore, se poate continua cu utilizarea produsului. A nu se aplica pe zona iritatat, inflamata, expusa la soare.

- In cazul in care apre senzatia de arsura, discomfort apare, se intrerupe imediat utilizarea prosusului si se spala zona cu apa din abundenta. A se evita contactul cu ochii.

Forma de prezentare: Sticluta cu 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.01.2022